Vreau Zapada

Vanzare

Va oferim spre achizitie tunuri de zapada, realizate la comanda si personalizate pentru cerintele clientului.

Tunurile produse de noi sunt destinate tuturor iubitorilor de zapada. Celor care for sa beneficieze, pe intreg parcrusul iernii, de un peisaj hibernal. Tunurile noastra va faciliteaza bulgareli, sesiuni de sanius si schi in propria voastra curte.

Realizam tunuri de zapada destinate vanzarii, numai la comanda. Puteti opta doar pentru tun si furtunurile conectoare, sau pentru intreg pachetul ce contine, in plus, un compresor de aer si un spalator de inalta presiune.

Costuri Tunuri de Zapada

Puteti comanda tunuri cu o capacitate de productie mai mare sau mai mica, in functie de ce suprafata doriti sa acoperiti cu zapada. Costurile variaza intre 399EUR si 1499EUR, in functie de performantele necesare. Pentru mai multe informatii si comenzi, va rugam sa ne contactati acum.

Va recomadam sa optati pentru achizitionarea pachetului complet. Astfel, noi va livram tunul de zapada, spalatorul cu presiune si compresorul de aer impreuna cu toti conectorii necesari. Dumnevoastra trebuie doar sa va racordati la sursa de apa si sa incepeti productia de zapada.