Vreau Zapada

Transport

Livram zapada naturala creata artificial, catre orice locatie din tara. Transportul se face pentru minim 25m³ de zapda.

Daca aveti nevoie de o cantitate mare de zapada si nu doriti sa inchiriati un tun, pentru a o produce la fata locului, va oferim optiunea de a comanda zapada. Producem si transportam zapada la m³ pentru comenzi efectuate cu cel putin 3 zile in avans.

Pe langa livrarea de zapada naturala va putem oferi si o serie de alte servicii precum, constructia si amenajare de igluuri. Acestea se pot realiza la dimensiunile alese de client in una pana la doua zile lucratoare.

Costuri Transport Zapada

In cazul in care doriti sa organizati un eveniment special si datorita constrangerilor cauzate de locatie sau a lipsei de timp, nu puteti produce zapada la fata locului, va oferim posibilitatea de a comanda zapada naturala la metru cub. Contactati-ne si va vom raspunde cu o oferta perzonalizata.

Pretul unui metru cub de zapada variaza in functie de cantitatea de zapada comandata. Costurile pleaca de la 19EUR/m³ la care se adauga pretul livrarii. Transportul se calculeaza in functie de distanta rutei. Livrarea pleaca din orasul Brasov si se percepe o taxa de la 0.5EUR/km.