Vreau Zapada

Termeni si Conditii

Site-ul www.vreauzapada.ro este proprietatea D.S.V. PFA. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul, denumit in continuare VZ. Scopul permis pentru utilizarea VZ este obtinerea de informatii. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Drepturi de Autor, Marca si Proprietate Intelectuala

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea VZ sau a partenerilor sai. Reproducerea, copierea, vinderea, revinderea sau exploatarea materialelor puse la dispozitie de VZ prin intermediul site-ului implica raspunderea civila sau penala, dupa caz.

Reguli de Utilizare

Nu este perimsa folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate.

Disponibilitatea Serviciului

VZ isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. VZ nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile. VZ poate schimba in orice moment continutul site-ului.

Limitarea Raspunderii

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de VZ, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact[]@[]vreauzapada.ro.