Vreau Zapada

Servicii

Principalul serviciu oferit de noi este inchirierea tunurilor de zapada, pentru o durata prestabilita (de ore sau zile).

Echipa noastra se deplaseaza in locatia clientului, instaleaza tunul de zapada, se ocupa de supravegherea lui si dezasambleaza echipamentul odata ce productia de zapada este finalizata. Avem nevoie doar de o sursa de apa si de curent.

Pretul pentru inchirierea tunurilor de zapada variaza in functie de durata de utilizare a dispozitivelor, cat si de capacitatea de productie a tunului ales. Tunurile pot produce intre 1,5m³ si 3,5m³ de zapada pe ora.

Inchiriere | Vanzare | Transport

Inchirierea unui tun de zapada se face pe o durata de timp prestabilita, in functie de necesitatile clientului. Echipa noastra face oferte personalizate pentru fiecare cerere. Astfel ne putem plia exact pe cerintele Dumneavoastra si putem ajunge la cel mai bun raport calitate/pret pentru clientii nostri.

Avem in stoc tunuri de zapada de capacitati diferite. Putem oferii solutii pentru curti, gradini, derdelusuri si chiar partii de saniusi sau de schi. Dupa ce aflam de ce aveti nevoie, estimam cantitatea de zapada necesara, durata de utilizare a dispozitivelor si va facem o oferta cat mai realista.